logo-Flevotaal flevotaal-logo-deel
inburgeren bij Flevotaal
 

Inburgeren? Flevotaal verzorgt cursussen in Dronten en Lelystad. Meld u aan voor een vrijblijvend intakegesprek. Flevotaal luistert naar uw wensen en vertelt wat u kunt verwachten.

Inburgeraars die willen werken of studeren vinden bij Flevotaal begeleiding bij het leren van de Nederlandse taal. Flevotaal zorgt dat de inhoud van de taaltraining uitstekend aansluit op werk of studie.

 

Cursussen voor inburgeraars

Flevotaal biedt cursussen alfabetisering, inburgering, Staatsexamen NT2 en Oriƫntatie op de Nederlandse Arbeidsmarkt (ONA). Voor de ONA-cursus geldt een aparte inschrijving. Hoe lang uw cursus duurt, hangt af van vooropleiding, kennis van de Nederlandse taal en uw inzet.

 

Keurmerk

Flevotaal heeft het keurmerk ‘Blik op Werk’. Dit betekent cursisten in veel gevallen de cursus kunnen betalen met een lening van DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) en dat Flevotaal voldoet aan de kwaliteitseisen die horen bij het keurmerk. Flevotaal werkt met kleine groepen van elf tot dertien personen, waarin cursisten actief de Nederlandse taal verwerven. Daarnaast voeren cursisten praktijkopdrachten uit in de samenleving.


Meer informatie over inburgeren, een lening aanvragen en de inburgeringsexamens vindt u op www.inburgeren.nl.

Op de website van Blik op Werk leest u meer over het keurmerk dat Flevotaal heeft.

 
 

Postbus 26, 8300 AA Emmeloord | +31 (0)6 14 29 18 34 | info@flevotaal.nl | KvK 39091158

Deze website is gemaakt door Logoshop en Schrijfzaken

Klik hier voor de algemene voorwaarden,
klachtenreglement en privacybeleid