logo-Flevotaal flevotaal-logo-deel
Klanten van Flevotaal
 

Dit zeggen klanten over Flevotaal

Joan Mathot is HR-manager bij Voiceworks in Almere
"Via een medewerker die Flevotaal kende, ben ik in contact gekomen met Teun. Teun is toegankelijk, persoonlijk betrokken, schakelt snel en begrijpt mijn wensen. Ook inhoudelijk is Teun een goede trainer. Ik zie bijvoorbeeld dat anderstalige medewerkers zichtbaar beter e-mails opstellen. Als we anderstaligen aannemen die hun Nederlands kunnen verbeteren, dan schakelen we zeker Flevotaal in.”

Ram Sayer, cursist Staatsexamen NT2
"Toen ik de cursus bij Flevotaal ging doen, had ik alleen mijn Staatsexamen NT2, onderdeel spreken gehaald. Voor de andere onderdelen was ik gezakt. Het viel me direct op dat Teun goed wist welke eisen het Staatsexamen stelt. Op de cursus leerde ik strategieën om goed de opdrachten te maken. De cursus was heel erg gericht op het examen. Met de andere cursisten maakte ik examenopdrachten, we kregen feedback van de docent en tips voor het examen. De adviezen zijn duidelijk en goed bruikbaar. Ik ben geslaagd voor het examen."

Juani Dominguez deelnemer aan het traject Taalbanen van de Gemeente Lelystad
"Door bemiddeling van Werkbedrijf Lelystad kon ik een taalcursus volgen bij Flevotaal. Ik ben heel blij dat ik deze kans kreeg. Ik verbeterde mijn Nederlands en kreeg werkervaring. Daardoor heb ik nu betere kansen op de arbeidsmarkt. Ik voel me vrijer en gemakkelijker bij collega's, omdat ik nu beter met ze kan communiceren."

 
 

Postbus 26, 8300 AA Emmeloord | +31 (0)6 14 29 18 34 | info@flevotaal.nl | KvK 39091158

Deze website is gemaakt door Logoshop en Schrijfzaken

Klik hier voor de algemene voorwaarden,
klachtenreglement en privacybeleid