logo-Flevotaal flevotaal-logo-deel
over Flevotaal
 

Teun van IperenFlevotaal is in 2005 opgericht door Teun van Iperen. Hij studeerde en werkte in Engeland, Frankrijk en TunesiĆ«. Hierdoor leerde hij tot drie keer toe een nieuwe taal. “Mijn missie is mensen te activeren zodat ze hun grenzen verleggen. Mijn instrument is effectieve taalcursussen inzetten om de Nederlandse taal te leren aan wie dat nodig heeft. Mijn doel is dat leerlingen uitgroeien tot autonome, zelfverzekerde mensen, die volledig participeren in de Nederlandse samenleving.”

 

Docenten

De docenten van Flevotaal zijn goed in hun vak. Flevotaal voldoet daarmee aan de eisen die gesteld worden door keurmerkorganisatie ‘Blik op Werk’. Flevotaal investeert continu in de ontwikkeling van zijn docenten.

 

Boek: Vooruit!

Teun van Iperen is co-auteur van het boek Vooruit!. Vooruit! is een examentraining voor het Staatsexamen NT2 programma. Door veel training met origineel en authentiek oefenmateriaal worden de cursisten voorbereid op het examen. Vooruit! geeft middenopgeleide anderstaligen een brede blik op de Nederlandse samenleving en een actueel beeld van het taalgebruik in diverse media. Vooruit! hecht waarde aan het aanleren van strategieƫn, zodat cursisten goed voorbereid aan het examen beginnen. Bestel het boek hier.

 

Flevotaal steunt
  • Stichting Kinderpostzegels Nederland weet dat er wereldwijd ruim 100 miljoen kinderen zijn die niet naar school kunnen. Kinderpostzegels geeft deze kinderen een betere toekomst.

 
 

Postbus 26, 8300 AA Emmeloord | +31 (0)6 14 29 18 34 | info@flevotaal.nl | KvK 39091158

Deze website is gemaakt door Logoshop en Schrijfzaken

Klik hier voor de algemene voorwaarden,
klachtenreglement en privacybeleid