logo-Flevotaal flevotaal-logo-deel
Taaltrainingen van Flevotaal
 

Met Flevotaal verbetert u de communicatie van uw medewerkers. Binnen uw bedrijf bekijkt Flevotaal met u voor wie een taaltraining zinvol is. Welke vaardigheden heeft iemand nodig om zijn functie goed uit te kunnen oefenen? Flevotaal maakt samen met u een op maat samengesteld trainingsprogramma.

 

Cursussen voor arbeidsmigranten

Arbeidsmigranten komen naar Nederland om te werken. In een andere cultuur krijgen ze te maken met nieuwe gebruiken en een vreemde taal. Flevotaal biedt een cursus voor arbeidsmigranten om hun kennis van de Nederlandse taal en de Nederlandse samenleving te vergroten. Aansluitend bij de wensen en de mogelijkheden van de arbeidsmigrant.

 

Nederlands op de werkvloer

De training Nederlands op de werkvloer, resulteert in collega’s die elkaar begrijpen. Taal is belangrijk voor de veiligheid, productiviteit, samenwerking en sfeer in uw bedrijf. Een werknemer die de Nederlandse taal beter leert spreken, werkt zelfstandiger en krijgt meer zelfvertrouwen. Denk aan de voordelen die een goede taalbeheersing oplevert bij het lezen van veiligheidsvoorschriften en werkinstructies en bij het invullen van logboeken of formulieren.

 

Spreek- en schrijftrainingen

Om de communicatie van een werknemer met klanten en collega's te verbeteren geeft Flevotaal ook specifieke spreek- en schrijftrainingen. Hierdoor kunnen uw medewerkers participeren in het werkoverleg, leren ze feedback geven en ontvangen evenals begrijpelijk notuleren en telefoneren in het Nederlands.

 

Voorbereiding op het Staatsexamen NT2

Ter voorbereiding op het Staatsexamen NT2 neemt Flevotaal verschillende voorbeeldexamens door met de kandidaat. Centraal staat ook het oefenen van de Nederlandse taal door te spreken, lezen en luisteren. De docenten weten precies wat van een deelnemer wordt verwacht tijdens het examen. Elke deelnemer krijgt individuele adviezen en oefeningen.

 
 

Postbus 26, 8300 AA Emmeloord | +31 (0)6 14 29 18 34 | info@flevotaal.nl | KvK 39091158

Deze website is gemaakt door Logoshop en Schrijfzaken

Klik hier voor de algemene voorwaarden,
klachtenreglement en privacybeleid